Písečanský kobzol 2017

13. listopadu 2017, 09:55 | Třetí ročník kulinářského festivalu „Písečanský kobzol“ se odehrál v sobotu 4. listopadu v Kulturním domě Písečná. Do soutěže o nejlepší pokrm z vepřového masa se přihlásilo šest soutěžících. Porota složena ze zástupců místních spolků pak jako nejlepší pokrm vyhodnotila „Dušenou kotletu ve vlastní šťávě“ podávanou s křenovou pěnou od paní Marie Nieslanikové. Recept na tento vítězný pokrm najdete v příloze.
Zatímco porotci ochutnávali a hodnotili, osazenstvo sálu si mohlo pochutnat na výborném srnčím guláši, vepřových výpečkách s knedlíkem a se zelím, pečeném jelítku se zelím a bramborem, bramborových plackách a zabijačkových specialitách p. Sikory. K dobré náladě všech přítomných zahrála kapela Nowina a DJ Labaj.

Přílohy:

  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017
  • Písečanský kobzol 2017
    Písečanský kobzol 2017